Link naar Theiner ICT snel hulp

Maak kennis met onze mensen áchter de techniek. Van jouw eerste aanspreekpunt van de servicedesk tot aan de accountmanager, de eigenaar en de back-office collega’s. Eén voor één van cruciaal belang voor Theiner ICT.

Samen maken we ICT vanzelfsprekend. Stille helden, de een wat meer op de voorgrond dan de ander. Altijd up to date, kritisch, duidelijk en beschikbaar om jou te helpen.

Willem | Eigenaar

Willem is de eindbaas van Theiner ICT (vandaar de naam, inderdaad). Hij heeft dit bedrijf eigenhandig opgericht, is prestatiegericht én een doorzetter. Het liefst houdt hij alle touwtjes strak in handen. Dus behalve dat hij er altijd is voor zijn medewerkers, staat hij ook dag en nacht klaar voor bestaande klanten én zorgt hij voor nieuwe aanwas. Noem het relatiebeheer, noem het verkoop: Willem is er een kei in. Want hij wil niets liever dan een glimlach op het gezicht van een klant toveren. Dat daar ook een flinke dosis kennis voor nodig is vindt hij allesbehalve erg. Willem bezoekt beurzen, volgt colleges en leest over de nieuwste technieken zodat hij die kennis weer kan gebruiken om zijn klanten te helpen.

Koos | Manager

Koos is zo iemand waarvan je meteen gelooft wat hij zegt. En daar kun je met een gerust hart op vertrouwen. Want Koos is een sterke persoonlijkheid die zijn sporen in het ICT-vak heeft verdiend. Hij kwam binnen als stagiair en is doorgegroeid tot manager. Koos houdt van orde. Een perfectionist die alleen tevreden is als de klant dat ook is én als er een perfect product is afgeleverd. Hij durft dan ook best kritische feedback te geven: alles voor het goeie doel. De meeste klanten kennen Koos, want hij is vaak bij ze te vinden. Daarnaast stuurt hij het team aan en houdt hij het overzicht over grote projecten.

Huub | Hardware Specialist

ICT heeft zeker voor Huub geen geheimen. Hij wordt blij als hij iets moet uitvogelen. Hij vindt het te gek als-ie een nieuwe toepassing ontdekt. Noem hem een nerd. Hij is onze ICT-held. De nieuwste processor of de beste software heeft hij al ontdekt voordat iemand anders het in de gaten heeft. En o ja, meestal heeft hij het dan ook thuis al even getest. Geen virus is hem te moeilijk, geen hardware-probleem te uitdagend. Hij is ook onze hardware-specialist: geen product komt bij onze klant voordat het zijn goedkeuring heeft gekregen.

Titus | ICT-Beheerder

Ook Titus is een echte vakidioot. Hij beheert het ICT-vak tot in de puntjes. Maar dat betekent niet dat hij uitgeleerd is. In tegendeel: Titus is super leergierig. En hij is de man die zorgt dat we proactief kunnen werken. Bij een VoIP-migratie zorgt hij bijvoorbeeld voor de juiste configuratie op de telefoons en regelt de juiste hoeveelheid stekkerdozen en kabels. Portalen, configuraties en hardware zijn altijd tot in puntjes voorbereid, zodat zijn collega’s van de buitendienst meteen aan de slag kunnen. Daarnaast neemt hij het onderhoud van servers op zijn schouders, voert hij updates uit op netwerkapparaten en controleert en beheert back-ups. Titus is wat je noemt een echte teamplayer die ervoor zorgt dat iedereen, inclusief hijzelf, goed aan de slag kan.

Bas | Accountmanager

Bas heeft een zesde zintuig. Hij weet namelijk precies waar onze klant behoefte aan heeft. En nog beter: hij denkt met onze klanten mee. Hij ziet ICT als middel waarmee onze klanten bijvoorbeeld kosten kunnen besparen en professioneler en efficiënter kunnen werken. Hij maakt een inventarisatie van wat nodig is, werkt dit tot in de puntjes uit en zorgt voor een duidelijke overdracht naar het operationele team. Dan is het nog niet klaar voor hem. Tijdens de uitvoering houdt hij graag een vinger aan de pols om te zien of het allemaal naar wens gaat.

Nikky | Management Assistente

In haar rol als Management Assistente heeft Nikky meerdere ‘petten’ op. Nikky ken je misschien al als ondersteuning van onze accountmanager Bas, maar daarnaast is ze ook onze Personeelsfunctionaris. Ze ondersteunt op het gebied van sales en schakelt met klanten wanneer er gepland moet worden. Ze is in haar element als ze de wensen van de klant goed weet te vertalen naar de technische jongens intern en als ze lopende projecten bij een klant samen weet te bundelen. Dit om de klanttevredenheid zo optimaal mogelijk te houden! Aanpakken, doen en regelen dus. Dat is wat Nikky graag doet. Ze klimt in de telefoon als iets onduidelijk is, maakt heldere afspraken en zorgt voor duidelijke processen zodat alles, van advies tot offerte en van offerte tot oplevering, feilloos verloopt. Wat zijn we blij met haar!

Theo | Office Manager

Super enthousiast is-ie: onze office manager. Hij kan moeilijk stilzitten en is graag bezig met de volgende stap voor Theiner ICT. Wat kan beter? Wat moet anders? Hij heeft een meesterlijk overzicht van alle lopende projecten. Hij zorgt dat processen binnen ons bedrijf soepel lopen én hij is niet bang om hier verbeteringen in door te voeren. Dat doet hij op basis van analyses en rapporten. Want daar is hij dol op. Net als op cijfers, want hij verzorgt de totale administratie. Ook zorgt hij voor de inkoop en verkoop van ICT-producten en diensten. Een topper van een duizendpoot dus!

Roy | Servicedesk

En óf we blij zijn met Roy in ons team! Als het om het helpen van klanten gaat, kan hij teren op veel jaren werkervaring. Vragen en problemen handelt hij efficiënt en stap voor stap af. Zo zorgt hij dat onze klanten weer snel aan het werk kunnen. Roy vindt het bovendien erg leuk dat wij als Theiner ICT zoveel verschillende soorten klanten hebben (van advocatenkantoor tot transportbedrijf). Dat vraagt keer op keer om een andere manier van communiceren en elke branche heeft natuurlijk zijn eigen ICT-uitdagingen. Bel je naar onze servicedesk en krijg je Roy aan de lijn? Dan weet je zeker dat je door een enthousiaste én ervaren man geholpen wordt.

Kevin | Servicedesk

Bel je wel eens naar onze servicedesk met een ICT-probleem? Grote kans dat je met onze Kevin gesproken hebt. Hij heeft in de meeste gevallen het eerste contact met onze klanten en wil niets liever dan je helpen. Als je Kevin aan de lijn krijgt dan weet je: hij zal er alles aan doen om een probleem om te lossen. Hij rust niet voordat je als klant geholpen bent en daarbij houdt hij het liefste de touwtjes in eigen handen. Naast het oplossen van problemen is Kevin ook degene die altijd vrolijk is en de nodige dosis humor mee brengt! Een echte aanwinst binnen het team!

Jordy | Servicedesk

Sportief, leergierig en stressbestendig. Zomaar een paar handige eigenschappen van onze servicedeskmedewerker Jordy. Het helpen van klanten met ICT-problemen heeft voor hem nog maar weinig geheimen. Jordy heeft namelijk al veel ervaring opgedaan op dit gebied en ook nog op een hele drukke helpdesk. Vandaar dat hij zo stressbestendig is en altijd rustig blijft. Jordy ziet het als een uitdaging je zo goed mogelijk te helpen, zodat je snel weer vooruit kan. Soms zal hij daar misschien niet direct zelf voor kunnen zorgen. Dan zorgt hij ervoor dat hij jouw probleem goed in kaart brengt en een andere collega er direct mee verder kan om jou te helpen.

Marlieke | Administratie

Yes! Marlieke is onze reddende engel. Als klant zal je haar niet zien of horen, maar wij kunnen zeker niet zonder haar. Ze is namelijk de rechterhand van onze office manager Theo en een kei in administratie. Zeker met de AVG-wetgeving een zegen voor Theiner ICT, want dat bezorgt ons behoorlijk wat extra administratief werk. Marlieke is super punctueel, zeg maar gerust: perfectionistisch. En daarom geknipt voor deze functie, waarin ze bijvoorbeeld de factuur- en inkoopcontrole op zich neemt en alles verwerkt in ons boekhoud- en facturatiesysteem. Onthoud: Marlieke zal elk foutje in de administratie opmerken.

Patrick | ICT-Beheerder

Allez zeg, geen ICT-probleem is te ingewikkeld voor onze Belgische vriend Patrick. Misschien moet je even wennen aan zijn accent, maar zeker weten dat hij jouw probleem fikst. Patrick is een ervaren ICT’er die het goed kan vinden met moderne technieken. Hij kent alle ins en outs van zijn vak en gaat altijd voor een tevreden klant. Hij gaat pas weg als alles het weer doet. Geen half werk, maar liever een extra test. Met Patrick weet je zeker dat hij het oplost zodat jij weer optimaal kunt werken. Patrick is wat je noemt een vakidioot die geen ICT-probleem uit de weg gaat. Het is duidelijk echt iemand waar je op kunt bouwen!

Nicole | Projectmanager

Van communicatiewonder tot duizendpoot. Nicole die regelt het wel. Ze is echt zo iemand die alles kan, doet en aanpakt. In de rol van projectmanager organiseert ze verschillende projecten en processen. Voor klanten, maar ook voor Theiner ICT zelf. Nicole zorgt ervoor dat we ons blijven professionaliseren en onze kwaliteiten verder ontwikkelen. Ze is duidelijk, stelt kritische vragen en denkt na over korte en lange termijn doelen. Nu denk je misschien dat haar week wel gevuld is? Niets is minder waar. Deze topper heeft ook nog eens tijd om op gebied van marketingcommunicatie te ondersteunen en de juiste focus aan te brengen.