Menu

Hulp op afstand

IN EEN AANTAL SIMPELE STAPPEN HELPEN WIJ U OP AFSTAND MET UW PC PROBLEMEN

Bij problemen met uw PC’s, laptops of netwerk biedt Theiner hulp op afstand. Dit houdt in dat wij vanuit ons kantoor in uw computer kunnen meekijken wat er aan de hand is. Vanwege de veiligheid en privacy kan dit natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft.

Hieronder leest u hoe wij u hulp op afstand kunnen bieden met uw toestemming. Dat is eenvoudig. U doorloopt daarvoor de onderstaande 6 stappen.

Stap 1: Open Internet Explorer (of een andere browser, zoals FireFox, Safari of Google Chrome), en ga naar www.theiner.nl. In de navigatie kies u voor ‘Hulp op afstand’.

Stap 2: Controleer of de download wordt gestart. Afhankelijk van uw besturingssysteem wordt het programma voor ‘Hulp op afstand’ naar uw computer gedownload. U kunt optioneel ook kiezen om uw besturingssysteem te kiezen aan de zijkant van deze uitleg.

Stap 3: Open het gedownloade bestand en klik op ‘Uitvoeren’. Het programma maakt een unieke ID-code voor u aan. Met deze code kan één van de medewerkers van Theiner een beveiligde verbinding maken vanaf zijn computer naar uw computer.

Nota Bene:
Theiner gaat zorgvuldig om met uw privacy en zorgt ervoor dat hulp op afstand zo veilig mogelijk is. Daarom kunnen wij alleen op het moment van aanmelden in uw PC. Zodra het programma wordt afgesloten, kunnen wij dus niet meer in uw computer kijken. Een volgende keer dat u hulp op afstand nodig heeft, zullen de voorgaande stappen opnieuw doorlopen worden.

Stap 4: Er verschijnt een scherm waarop een ID-code staat. Met deze code kan één medewerker van Theiner een beveiligde verbinding maken vanaf zijn computer naar uw computer. Geef de ID-code door aan de medewerker van Theiner die op afstand uw computerprobleem zal oplossen.

Stap 5: Zodra u de ID-code heeft doorgegeven aan één van onze medewerkers, neemt deze de computer over om het probleem op te lossen. Zodra het probleem is opgelost, sluit deze medewerker het programma af. Op dat moment hebben wij geen toegang meer tot uw computer.