Menu

Nieuws

Windows 8.1 is klaar voor de ‘start’

Op dit moment legt Microsoft de laatste hand aan de eerste grote update voor Windows 8. Vanaf 18 oktober is Windows 8.1. beschikbaar als update van het besturingssysteem wat in mei 2013 werd geïntroduceerd. 

Welkom terug, start-knop!
Volgens Microsoft gaat het hier om een “significante update”. Er worden nieuwe apps geïntroduceerd en tevens komt de start-knop terug in het systeem, hetgeen dat door vele als een gemis werd ervaren in de huidige versie van WIndows 8. Daarnaast heeft Microsoft extra aandacht besteed aan de interactie tussen de gebruiker en het startscherm en is deze nog eenvoudiger te personaliseren. Naast de visuele updates zijn er diverse bugs verholpen en zijn er extra maatregelen getroffen om Windows nog veiliger te maken.

Vanaf 18 oktober biedt Theiner ook ondersteuning voor Windows 8.1. en gaan wij de update uitrollen naar onze klanten. Wilt ook u de nieuwste, snelste en veiligste versie van Windows 8 gebruiken op uw persoonlijke computer of werkplek? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte voor deze update en ervaar de nieuwste mogelijkheden van ’s werelds meest gebruikte besturingssysteem.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone