Het Theiner ICT team

Samen maken we ICT vanzelfsprekend

Maak kennis met onze mensen áchter de techniek. Van jouw eerste aanspreekpunt van de servicedesk tot aan de accountmanager, de eigenaar en de back-office collega’s. Eén voor één van cruciaal belang voor Theiner ICT.

Samen maken we ICT vanzelfsprekend. Stille helden, de een wat meer op de voorgrond dan de ander. Altijd up to date, kritisch, duidelijk en beschikbaar om jou te helpen.

Eigenaar / Directeur

Willem


Willem heeft dit bedrijf eigenhandig opgericht, is prestatiegericht én een doorzetter. Behalve dat hij er altijd is voor zijn medewerkers, staat hij ook altijd klaar voor onze klanten. Samen met de klant kijkt hij naar de best mogelijke ICT oplossing, waarbij kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staan.

Algemeen Manager

Koos


Koos is voor veel klanten een vertrouwd gezicht. Hij is een sterke persoonlijkheid die zijn sporen in het ICT-vak heeft verdiend. Hij kwam binnen als stagiair en is doorgegroeid tot algemeen manager. Koos houdt van orde. Een perfectionist die alleen tevreden is als de klant dat ook is én als er een perfect product is afgeleverd. Hij durft dan ook best kritische feedback te geven: alles voor het goeie doel.

Operationeel Coördinator

Huub


ICT heeft voor Huub geen geheimen. Hij is altijd up-to-date van de nieuwste hardware ontwikkelingen en duikt graag in de nieuwste technologische snufjes. Noem hem een nerd. Hij is onze ICT-held. De nieuwste processor of de beste software heeft hij al ontdekt voordat iemand anders het in de gaten heeft. En o ja, meestal heeft hij het thuis al getest. Geen virus is hem te moeilijk, geen hardware-probleem te uitdagend. Hij is dan ook met trots onze Operationeel Coördinator.

Operationeel Manager

Jordy


Jordy weet als geen ander hoe de Servicedesk en 2e lijns support afdeling in elkaar zit en kent nagenoeg al onze klanten. Het helpen van klanten met ICT-problemen heeft voor hem nog maar weinig geheimen.

2e Lijns support - Projectcoördinator

Joren


Een contactuele techneut, dat is de beste omschrijving van Joren. Hij is communicatief zeer vaardig, makkelijk in omgang en voor ons dus een gezellige collega.

2e lijns support - Buitendienst

Patrick


Alléz zeg, geen ICT-probleem is te ingewikkeld voor onze Belgische vriend Patrick. Misschien moet je wennen aan zijn accent, maar zeker weten dat hij jouw probleem fikst. Patrick is een ervaren ICT’er die het goed kan vinden met moderne technieken. Hij kent alle ins en outs van zijn vak en gaat altijd voor een tevreden klant.

2e Lijns Support - Buitendienst

Ron


Ron is een echte ICT’er in hart en nieren. Hij heeft een ruime kennis op het gebied van netwerkbeheer, serverbeheer, werkplek beheer en cloud oplossingen. Hij werkt het liefst op locatie bij de klant en gaat niet weg voordat hij alles tot in de puntjes heeft weten op te leveren.

Servicedesk

Kevin


Wanneer je wel eens naar Theiner ICT belt heb je grote kans dat je met onze Kevin gesproken hebt. Kevin is altijd vrolijk en altijd in voor een grapje.

VoIP Specialist

Ronald


De rust zelve, dat is het beste hoe we Ronald kunnen omschrijven. Ronald heeft al meer dan 20 jaar werkervaring binnen de ICT waarbij hij zich in de laatste jaren is gaan specialiseren op VoIP.

Operationeel Assistente

Anouk


Zowel inkoop als planning, Anouk kan het allebei. Daarnaast ontvangt ze ook nog eens onze klanten en ondersteunt ze de operationele afdeling op administratief gebied waar ze kan

Backoffice Manager

Nikky


Nikky is een echte allrounder. Ze stuurt de Backoffice aan waaronder Accountmanagement, Personeelszaken, Administratie en Marketing en Sales valt. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de ISO certificering.

Accountmanager

Karel


Hij zit altijd bommetje vol energie: onze accountmanager Karel. Hij is iemand die meedenkt en doorvraagt. Hij zoekt precies uit wat onze klanten willen en hoe dat zo efficiënt en professioneel mogelijk gerealiseerd kan worden.

Management Assistente

Nicole


Nog zo’n duizendpoot in ons midden. Nicole is verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie, verwerkersovereenkomsten en marketing en communicatie.

360 graden check specialist

Wilco


Als klant heb je misschien al eens een 360 graden check door ons laten uitvoeren. Wilco is hierin onze specialist. Met zijn sociale skills en technische kennis weet hij bij elke klant de status van een ICT omgeving in kaart te brengen en een advies uit te brengen

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then