Menu

Theiner kijkt vooruit

Het is de trouwe volger van Theiner vast al opgevallen: we hebben sinds kort een volledig vernieuwde website. Daar zijn we  trots op! Met dit nieuwsbericht willen we dieper ingaan op de zaken waar Theiner druk mee bezig is. We blikken  vooruit en geven u hierover graag een update.

De nieuwe website staat niet alleen voor vernieuwing (zo is de nieuwe website volledig responsive en uitermate geschikt voor tablets en smartphones), we willen duidelijker uitdragen waar wij als Theiner voor staan en welke diensten we leveren. Onze nieuwe website laat u zien waarom het vandaag de dag zo belangrijk is om mee te denken en over een brede expertise te beschikken. De markt om ons heen verandert namelijk sneller dan ooit. ICT- en online diensten worden uitgebreider, het web biedt meer mogelijkheden en de hoeveelheid data stijgt enorm. Consumenten willen documenten, foto’s en video’s altijd en overal kunnen beheren, in de cloud en op de computer. ICT infrastructuren bieden meer en meer mogelijkheden en sluiten naadloos aan op onze levens en de systemen om ons heen.  Dit zijn enkele redenen waarom wij bij Theiner zo van ons vak houden. Maar dezelfde redenen dwingen ons om vooruit te blijven kijken. Stappen te zetten. Alleen door mee te gaan in ontwikkelingen en hier volop mee te experimenteren, kunnen wij deze stappen vooruit blijven zetten om zo voor onze klanten de beste ICT- en online oplossingen te verwezenlijken.

We nodigen u uit om onze website eens nader te bekijken. Lees bijvoorbeeld hoe Theiner is ontstaan in de over Theiner pagina. We zijn begonnen als een organisatie die zich concentreerde op ICT beheer, bijna 5 jaar later bieden we zó veel meer. Denk bijvoorbeeld eens aan de smartphone apps die we ontwikkelen, de geavanceerde administratiesystemen welke we op maat realiseren en de websites die we ontwikkelen voor een enorm breed klantenbestand. De diversiteit waar we dagelijks mee te maken hebben zorgt ervoor dat we ons diep kunnen inleven in wensen van klanten. Uiteraard hebben we niet stilgezeten in de afgelopen 5 jaar. We hebben vandaag de dag meer dan 10 medewerkers in dienst en werken nauw samen met opleidingen in de regio om nieuwe ICT’ers en webontwikkelaars klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Onlangs vierden we in Nederland (en natuurlijk bij Theiner op kantoor) de geboortedag van het internet. Al 25 jaar maken we in Nederland gebruik van dit grenzeloze medium en bij ons staat dit symbool voor de groei die we zelf meemaken. De komende jaren hopen wij dit nog verder door te zetten. Allemaal om u als klant te kunnen blijven voorzien van gebruiksvriendelijke systemen en prachtige online producten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone