Menu

Nieuws

Theiner ICT feliciteert RegioBank Veghel met nieuw pand

Na 7 jaar kantoor te hebben gehouden aan de Hoogstraat is RegioBank Veghel verhuisd naar een nieuw pand aan de Stationsstraat 20 in Veghel. Theiner ICT gebruikte haar expertise om telefonie en internet te faciliteren en de verhuizing te begeleiden.

Harm Rietbergen verteld dat in de loop der jaren zijn bedrijf uit zijn jasje is gegroeid en ze op zoek zijn gegaan naar een nieuw pand op een aantrekkelijke locatie. “Het pand aan de Stationsstraat 20 bleek voor ons een ideale plek omdat hier enerzijds groeimogelijkheden zijn en anderzijds wij in een omgeving zitten waar collega bedrijven kantoor houden zoals makelaars en architecten. We kunnen dus optimaal gebruik maken van elkaars aanwezigheid. Het pand is de afgelopen tijd flink verbouwd. Zo is het pand in delen opgesplitst en beschikbaar gemaakt voor diverse bedrijven. Ons kantoor hebben we opgedeeld in twee spreekruimtes en een grote werkruimte.”

Bereikbaar zijn voor onze klanten is essentieel
“De samenwerking met Theiner begon in ons vorige pand. We ondervonden in de bouwvak problemen met het internet en we hadden snel een oplossing nodig, bereikbaar zijn voor onze klanten en communicatie richting banken is namelijk voor ons essentieel. Ik kende Theiner ICT omdat ik in Bedrijvig Veghel een stuk over het bedrijf had gelezen en nam vervolgens contact op. Een snelle afspraak met Theiner volgde en binnen een uur was het probleem opgelost. Toen we besloten te verhuizen naar ons nieuwe pand was het voor mij vanzelfsprekend dat Theiner ICT de partij zou worden om de verhuizing op ICT gebied te begeleiden en faciliteren”

Expertise is noodzakelijk bij het verhuizen van internet en telefonie
Telefonie & VoIP expert Koos, welke de verhuizing voor Theiner samen met zijn collega’s heeft uitgevoerd, vertelt dat een verhuizing van internet en telefonie vandaag de dag niet altijd soepel verloopt. In het geval van RegioBank Veghel is er alles aan gedaan om de verhuizing soepel te laten verlopen. “We hebben uiteindelijk de bestaande lijn doorgeschakeld naar een door ons ingesteld tijdelijk nummer om de RegioBank bereikbaar te laten tijdens de verhuizing. Zodra de voormalige provider zijn nummer vrijgeeft zal alles vloeiend overlopen zonder eventuele onderbreking op de lijn te veroorzaken. Daarnaast hebben we een glasvezel verbinding opgeleverd en de computersystemen verhuisd van de oude naar de nieuwe locatie.”

Namens Theiner ICT wensen we de RegioBank Veghel veel succes in het nieuwe pand!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone