Menu

Nieuws

Succesvolle migraties voor klanten van Theiner!

Wij hebben een paar mooie maar drukke maanden achter de rug. Sinds de kerstvakantie hebben we voor verschillende klanten het nodige aan onderhoud verricht op ICT gebied. Veel bedrijven hebben de verstandige keuze gemaakt het niet meer ondersteunde besturingssysteem Windows XP te vervangen met het veilige en volledig ondersteunde besturingssysteem Windows 7 en Windows 8. Ook zijn bij veel klanten de servers, denk aan applicatie, e-mail en databaseservers, vernieuwd of onder de motorkap verbeterd met meer werkgeheugen en opslagruimte.

Natuurlijk dragen we de nodige zorg tijdens het uitvoeren van deze migraties. We controleren alle instellingen en configuraties, slaan alle gegevens op en testen uitvoerig. Zo kunnen onze klanten de komende jaren weer optimaal gebruik maken van hun ICT en zijn ze beter beveiligd tegen gevaren van buitenaf.

Klanten als Korsten van Dieperbeek Groep, Meijerijkader, Van Gaal B.V., G&T intern transport, Hypotheek Advies Brabant, De Trendsetters, ZBO Bouw, Wilschut Advocaten, Print Point Displays, Donkers Automaterialen en Van Dijk Holland kunnen dankzij de migraties die Theiner heeft uitgevoerd er weer volop tegenaan.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in één van onze diensten zoals het updaten van servers, aanschaffen/upgraden van besturingssystemen of het back-uppen van uw gegevens. Theiner helpt u graag! Neem vooral eens een kijkje op onze website, daar vindt u nog meer diensten die wij bieden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone