Link naar Theiner ICT snel hulp

Heb je snel hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Bel ons of gebruik de downloadknop ‘hulp op afstand’. We kijken dan op je scherm en in je systeem mee. Zo lossen we samen met jou de meest voorkomende computerproblemen snel op!

In een aantal simpele stappen helpen wij je op afstand met PC problemen

De meest voorkomende ICT-problemen kunnen we razendsnel oplossen dankzij onze “hulp op afstand”. Het werkt heel eenvoudig. Jij geeft ons toestemming om mee te kijken op je computer. Vervolgens maken we vanuit ons kantoor beveiligde verbinding en lossen we op afstand jouw computerprobleem op.
Wil je gebruik maken van onze “hulp op afstand”? Volg onderstaande stappen:

Stap 1: Klik op de oranje button “Snel hulp” en kies vervolgens voor “hulp op afstand”.

Stap 2: Er wordt automatisch een programma gedownload dat nodig is om hulp op afstand te kunnen bieden. Het programma is gratis, veilig te downloaden en kost weinig opslagruimte. Afhankelijk van je besturingssysteem wordt het programma voor “Hulp op afstand” naar je computer gedownload.

Stap 3: Open het gedownloade bestand en klik op ‘Uitvoeren’.

Stap 4: Het programma maakt een unieke ID-code voor je aan. Deze code heeft onze servicedesk nodig om een beveiligde verbinding te maken met jouw computer.

Stap 5: Zodra het probleem is opgelost, sluit de medewerker het programma af. Op dat moment hebben wij geen toegang meer tot je computer