Link naar Theiner ICT snel hulp

Het jaar 2006 staat symbool voor het prille begin van héél veel meer Theiner ICT. Niet alleen als bedrijf ontwikkelde Theiner ICT zich de afgelopen jaren volop, ook de ICT wereld stond natuurlijk niet stil.

De verschillende tijden kenden allemaal andere vraagstukken en vroegen om andere oplossingen. Lees hier meer over de belangrijkste stappen en ontwikkelingen uit de afgelopen Theiner ICT jaren.

Tijdlijn

2019

Het jaar van doorpakken!

De Theiner ICT trein staat niet stil. Laat dat duidelijk zijn! 2019 is een druk jaar met veel mooie, grote plannen en investeringen. Ja, we werken continue hard aan het verbeteren van onze automatisering en standaardisering zodat alles voor onze klanten én leveranciers nóg duidelijker wordt. We hebben dit jaar een master-update doorgevoerd met een frisse nieuwe website en huisstijl en we vierden op feestelijke wijze ons 10-jarig bestaan. Daarnaast zijn we vanaf september een B.V. geworden. Het kan niet missen dat dit alles Theiner ICT tot hét toonaangevende, regionale en professionele ICT-bedrijf maakt!

2018

Master update

In 2018 heeft Theiner ICT een master update gekregen! De vernieuwde huisstijl is fris, modern en lekker duidelijk. En dat past dan weer perfect bij de slogan… “Duidelijk over ICT”. Het vertrouwde logo is hetzelfde gebleven, maar alle andere communicatiemiddelen hebben een make-over gehad. Nieuwe stickers op de bedrijfsauto’s, bijpassende bedrijfskleding en een spiksplinternieuwe website.

2017

Meer hostingactiviteiten en alarmdiensten

Theiner ICT neemt in 2017 nóg meer hostingactiviteiten over van ‘Koek’.

Vanaf nu vallen ook alarmdiensten onder het dienstenpakket van Theiner ICT. Denk hierbij aan diensten als centrale beveiliging, camerabeveiliging en toegangscontroles.

2016

Focus!

Tijd voor focus! Theiner ICT besluit dit jaar een focus aan te brengen in haar dienstverlening en concentreert zich vanaf nu alleen nog op systeembeheer. Er wordt daarom afscheid genomen van alle ontwikkelaars en programmeurs.

In hetzelfde jaar neemt Theiner ICT het Horeca concept ‘Horeca mobiel’ over.

2015

Nóg meer groei, nog meer kantoorruimte.

In 2015 neemt Theiner ICT alle ICT-systeembeheer klanten van Gerrits ICT uit Gemert over. En, wie groter groeit heeft meer en meer ruimte nodig. In 2015 huurt Theiner ICT daarom wel 120m2 extra kantoorruimte bij aan de Spoorlaan.

2014

Overname van twee bedrijven

Ook dit jaar maakt Theiner ICT een duidelijke groei door. Niet één maar twee bedrijfsovernames zijn een feit. Het ICT-bedrijf Infinity Systems wordt met succes overgenomen. En dat betekent heel veel nieuwe klanten. Het mooie is dat een aantal van hen nog altijd naar volle tevredenheid gebruik maakt van de diensten van Theiner ICT. Tot slot worden in 2014 alle hostingactiviteiten van Pro-mo-Ties overgenomen.

2013

Het dienstenpakket wordt groter en groter

Niet alleen de opslagruimte groeit, ook de diensten van Theiner ICT breiden zich uit. Telefonie en internetverbindingen behoren vanaf nu tot het vaste dienstenpakket. Zo is Theiner ICT in hetzelfde jaar KPN partner geworden en sluiten klanten hun vaste, mobiele telefonie én hun internetverbinding vanaf nu rechtstreeks via Theiner ICT af.

2012

Theiner ICT groeit nóg meer!

Theiner ICT groeit! Letterlijk en figuurlijk. In 2012 huurt Theiner ICT maar liefst 100 vierkante meter extra opslagruimte bij aan de Spoorlaan. In 2012 begint ook de eerste webteam medewerker.

Dit jaar voegden we tevens de dienst VoIP toe aan ons dienstenpakket, na een uitgebreide testperiode in 2011.

2011

Teamuitbreiding én een Microsoft Keurmerk rijker

In 2011 treedt ook Koos na een succesvolle stageperiode in dienst bij Theiner ICT. Het team bestaat nu al uit drie medewerkers. 2011 is ook het jaar waarin Theiner ICT zich officieel Microsoft partner mag noemen. Een keurmerk dat aangeeft dat Theiner ICT gecertificeerd is op de laatste versies van deze software. Een mooie ontwikkeling.

2010

Afstuderen, een heus pand én eerste medewerker in dienst

Na het succesvol afstuderen aan de HBO opleiding ICT betrekt Theiner ICT het pand aan de Spoorlaan in Veghel. Het échte werk gaat beginnen! Dit betekent ook dat de allereerste medewerker Huub in dienst komt. Huub versterkt Willem en samen vormen ze een topteam.

2009

Officiële inschrijving Kamer van Koophandel

De inschrijving van Theiner ICT bij de Kamer van Koophandel is een feit. Theiner ICT is vanaf nu officieel gestart als eigen onderneming.

2007 & 2008

Investeren in leren

2007 is het jaar waarin Willem Theiner slaagt op ROC de Leijgraaf voor zijn diploma MBO ICT Niveau 4. Hierna begint hij ditzelfde jaar op de Fontys met de studie HBO ICT Management. In 2008 is hij nog druk aan het studeren en heeft hij een aantal klanten waarvoor hij diverse opdrachten uitvoert.

Investeren, investeren en nog eens investeren!

2006

Hoe het allemaal begon

Een bijzonder jaar, 2006. Het prille begin van héél veel meer Theiner ICT. 2006 is namelijk het jaar waarin Willem Theiner Nederlands kampioen MBO ICT Beheer niveau 4 werd. In ditzelfde jaar gaat Willem in dienst bij zijn allereerste klant ooit: ‘Novameer’. We zien 2006 dan ook als hét jaar waarin voor Theiner ICT alles begon. Het fundament is gelegd.