Link naar Theiner ICT snel hulp

Het jaar 2006 staat symbool voor het prille begin van héél veel meer Theiner ICT. Niet alleen als bedrijf ontwikkelde Theiner ICT zich de afgelopen jaren volop, ook de ICT wereld stond natuurlijk niet stil.

De verschillende tijden kenden allemaal andere vraagstukken en vroegen om andere oplossingen. Lees hier meer over de belangrijkste stappen en ontwikkelingen uit de afgelopen Theiner ICT jaren.

Tijdlijn

2020

Bliksemstart

We starten in 2020 gelijk met 3 nieuwe collega’s, blijven op zoek naar ons nieuwe droompand en zijn druk bezig met onze ISO certificeringen (ISO 9001 en ISO 27001). Allemaal mooie uitdagingen en stappen. Centraal voor geheel 2020 zal staan ‘Duidelijk over ICT’! We willen dat iedereen dit jaar zelf ervaart hoe duidelijk wij zijn over ICT.

2019

Theiner ICT 10 jaar!

Op feestelijke wijze vierden we ons 10-jarig bestaan. We zijn overgegaan van eenmanszaak naar een B.V. en hebben medio juli het klantenbestand van Vis R IT overgenomen. Een jaar met 2x feest voor Theiner ICT!

2018

Master update

In 2018 heeft Theiner ICT een master update gekregen! De vernieuwde huisstijl is fris, modern en lekker duidelijk. En dat past dan weer perfect bij de slogan… “Duidelijk over ICT”. Het vertrouwde logo is hetzelfde gebleven, maar alle andere communicatiemiddelen hebben een make-over gehad. Nieuwe stickers op de bedrijfsauto’s, bijpassende bedrijfskleding en een spiksplinternieuwe website.

2017

Meer hostingactiviteiten en alarmdiensten

Theiner ICT neemt in 2017 nóg meer hostingactiviteiten over van ‘Koek’. Vanaf nu vallen ook alarmdiensten onder het dienstenpakket van Theiner ICT. Denk hierbij aan diensten als centrale beveiliging, camerabeveiliging en toegangscontroles.

2016

Focus!

Tijd voor focus! Theiner ICT besluit dit jaar een focus aan te brengen in haar dienstverlening en concentreert zich vanaf nu alleen nog op systeembeheer. Er wordt daarom afscheid genomen van alle ontwikkelaars en programmeurs. In hetzelfde jaar neemt Theiner ICT het Horeca concept ‘Horeca mobiel’ over.

2015

Nóg meer groei, nog meer kantoorruimte.

In 2015 neemt Theiner ICT alle ICT-systeembeheer klanten van Gerrits ICT uit Gemert over. En, wie groter groeit heeft meer en meer ruimte nodig. In 2015 huurt Theiner ICT daarom wel 120m2 extra kantoorruimte bij aan de Spoorlaan.

2014

Overname van twee bedrijven

Niet één maar twee bedrijfsovernames zijn een feit. Het ICT-bedrijf Infinity Systems wordt met succes overgenomen en de hostingactiviteiten van Pro-mo-Ties worden overgenomen. En dat betekent heel veel nieuwe klanten waarvan vele van hen nog altijd naar volle tevredenheid gebruik maakt van de diensten van Theiner ICT.

2011

Teamuitbreiding én een Microsoft Keurmerk rijker

In 2011 treedt ook Koos na een succesvolle stageperiode in dienst bij Theiner ICT. Het team bestaat nu al uit drie medewerkers. 2011 is ook het jaar waarin Theiner ICT zich officieel Microsoft partner mag noemen. Een keurmerk dat aangeeft dat Theiner ICT gecertificeerd is op de laatste versies van deze software. Een mooie ontwikkeling.

2010

Afstuderen, een heus pand én eerste medewerker in dienst

Na het succesvol afstuderen van Willem aan de HBO opleiding ICT betrekt Theiner ICT het pand aan de Spoorlaan in Veghel. Het échte werk gaat beginnen! Dit betekent ook dat de allereerste medewerker Huub in dienst komt. Huub versterkt Willem en samen vormen ze een topteam.

2009

Officiële inschrijving Kamer van Koophandel

De inschrijving van Theiner ICT bij de Kamer van Koophandel is een feit. Theiner ICT is vanaf nu officieel gestart als eigen onderneming.

2006

Hoe het allemaal begon

Een bijzonder jaar, 2006. Het prille begin van héél veel meer Theiner ICT. 2006 is namelijk het jaar waarin Willem Theiner Nederlands kampioen MBO ICT Beheer niveau 4 werd. In ditzelfde jaar gaat Willem in dienst bij zijn allereerste klant ooit: ‘Novameer’. We zien 2006 dan ook als hét jaar waarin voor Theiner ICT alles begon. Het fundament is gelegd.