Menu

Nieuws

FREE WILLEM! Ontmoet de zeehond die dankzij Theiner weer geniet van de vrije natuur.

Enkele maanden geleden heeft Theiner de zeehond Willem geadopteerd bij Zeehondencrèche Pieterburen. De insteek hiervan was dat met het adoptiegeld de zeehond werd geholpen om weer vrij te laten leven in zijn favoriete zwembad, de Waddenzee. De zeehond kreeg de naam van zijn vinder.

Toen Willem gevonden werd was het een huilertje. Omdat Willem door diverse factoren niet meer bij zijn moeder kon blijven en nog niet goed voor zichzelf kon zorgen, spoelde het verhongerd aan op het strand. Gelukkig kwam de vinder Willem tegen op het strand en bracht deze naar de Zeehondencrèche Pieterburen. Toen de zeehond naar de crèche gebracht was, deelde het de nood voor hulp met 140 andere zeehondjes.

Willem Theiner was op bezoek en had direct een band met de zeehond Willem. Omdat Theiner graag bijdraagt aan zorg en milieu was er snel besloten om Willem te adopteren. Afgelopen weekend was het dan zo ver, Willem was goed hersteld en mocht weer vrij zwemmen in de Waddenzee. Toen Willem werd vrijgelaten was het 34kg en at het 6kg vis per dag. FREE WILLEM!

Schermafbeelding 2014-10-21 om 10.01.49

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone