Menu

Nieuws

Een miljard mensen maken mobiel actief gebruik van Facebook!

5 op de 6 mensen van alle actieve Facebook gebruikers bezoekt het sociale platform via hun smartphone of tablet. Het aantal actieve mobiele gebruikers was in het derde kwartaal van 2013 nog 945 miljoen.

Tijdens een gesprek tussen Facebook en haar investeerders werd deze informatie gemeld. Het gesprek werd gehouden naar aanleiding van de overname van Oculus Rift. Oculus Rift ontwikkelt virtual reality brillen. Instagram, het bedrijf dat Facebook in april 2012 overnam, ondergaat een groei in actieve gebruikers. Zo ging het van 150 miljoen actieve gebruikers in september 2013 naar inmiddels 200 miljoen actieve gebruikers.

Zo blijkt wel weer dat Facebook het grootste en op dit moment belangrijkste sociale medium is. Facebook is ideaal voor bedrijven om zichzelf kenbaar te maken, klanten te binden en aanbiedingen snel te communiceren met de juiste doelgroep. Theiner helpt u graag met het opzetten van een Facebook bedrijfspagina, reclamecampagnes en zelfs speciale Facebook apps die uw bedrijfspagina nog interessanter maken. Voor meer informatie vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan via info@theiner.nl of bel naar 0413-820 257.

Voor meer informatie bekijk het artikel op nu.nl:
http://www.nu.nl/tech/3735856/facebook-heeft-miljard-actieve-mobiele-gebruikers.html

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone