Link naar Theiner ICT snel hulp

Al je gegevens moeten honderd procent veilig zijn. Een goed beveiligd netwerk is dan ook niet meer uit ons huidige tijdperk weg te denken. Wij staan op scherp. Altijd spits en geslepen. Iedere onderneming vereist een andere mate van bescherming.

 

We vinden het belangrijk dat jij zelf weet hoe ver je hierin wil en kúnt gaan. Samen met jou brengen we doorlopend risico’s in kaart en bieden je een duidelijk kostenoverzicht. Noem het risicomanagement, wij noemen het veiligheid en het staat bij ons hoog op jouw agenda.

Afbeelding slotje

Wij staan op scherp

We helpen je met het automatiseren van al je back-ups en monitoren deze actief en preventief. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken of je data wel veilig is. Online back-ups, offline back-ups, we slaan ook alles versleuteld op Nederlands grondgebied op.

Een goede beveiliging van je online producten is essentieel. We delen steeds meer en meer vertrouwelijke informatie via het internet. We werken volgens de laatste standaarden. Het is immers onze zorg jouw producten zo te ontwikkelen dat gebruikers in alle veiligheid informatie kunnen uitwisselen. Daarom helpen we o.a. bij SSL beveiligingscertificaten, website beveiliging, en systeembeveiliging.

We beveiligen bedrijfspanden en -terreinen met de allernieuwste digitale technieken. Zo plaatsen we systemen die van afstand te benaderen zijn vanaf je pc, smartphone of tablet. Voor een betrouwbaar beveiligingssysteem voor je huis, bedrijfspand of terrein ben je bij ons aan het juiste adres!