Menu

Back-up

Back-up

Of u nu een ondernemer bent of een particulier, data verliezen door een computervirus, kapotte harde schijf of diefstal is altijd vervelend. Helaas gebeurt het te vaak dat mensen pas nadenken over een back-up maken wanneer er al iets vervelends gebeurd is.

Theiner ICT Veghel kan uw back-ups voor u automatiseren, zodat u in het vervolg geen zorgen meer hoeft te maken over of uw data veilig is.

Online Back-ups

Online back-ups hebben een aantal voordelen boven een offline back-up. Eén van de voordelen van een online back-up boven die van een back-up op locatie is dat wanneer er iets mocht gebeuren met uw pand, u niet al uw belangrijke bestanden kwijt bent. Zo is uw back-up veilig voor bijvoorbeeld brand of waterschade. Een ander voordeel wat u heeft wanneer u door Theiner ICT Veghel een online back-up laat maken is dat u er altijd vanaf iedere locatie bij kunt.

Offline Back-up.

Het kan soms zijn dat u liever geen online back-up heeft of dat uw verbinding het niet toestaat. Ook dan kunnen wij uw back-ups automatiseren. Wij plaatsen dan 2 NAS (Network-attached storage) systemen bij u op locatie en regelen de software die de back-ups verzorgen. Zo heeft u geen omkijken meer naar het maken van back-ups!

Encryptie

Alle back-ups verzorgd door Theiner ICT Veghel worden versleuteld opgeslagen. Zo bent u altijd zeker dat uw bestanden alleen toegankelijk zijn voor u. Ook bij een online back-up. Daarnaast voorkomt het dat actieve virussen schade toebrengen aan uw back-ups.

Monitoren

Wij monitoren actief en preventief uw back-ups. Hierdoor kunnen wij op tijd aangeven wanneer er problemen zouden ontstaan binnen uw systemen en weet u zeker dat u altijd een recente back-up heeft. Op deze manier proberen wij u zoveel mogelijk te ontlasten van uw ICT problemen.

Nederlands grondgebied

Alle back-ups zoals verzorgd door Theiner ICT Veghel worden opgeslagen op Nederlands grondgebied! Dat betekent dus dat uw data wordt beschermd door de Nederlandse wetgeving en zijn wetten zoals de Amerikaanse Patriot Act niet van toepassing.

30 dagen

Wij bewaren alle back-ups tot 30 dagen. Dit voorkomt dat u onnodig veel opslagcapaciteit nodig heeft en behoudt u toch de voordelen van een recente back-up.

Regel mijn backups