Link naar Theiner ICT snel hulp

Er zijn als je ons nodig hebt. Dat vinden wij nou écht belangrijk. Veel belangrijker dan ingewikkelde termen en procedures als SLA overeenkomsten of cellulaire netwerken. Wanneer jij ons nodig hebt begrijpen we als geen ander waarom en is er altijd iemand van ons beschikbaar.

Jouw ICT moet gewoon werken. Op momenten dat er een probleem is, maar liever nog zijn we die momenten voor. Regelmatig langskomen en contact vinden we essentieel. In verbinding blijven. Jou slimmer maken met cursussen, seminars en trainingen op maat. Van elkaar weten wat er speelt en alles duidelijker maken. Dát telt.

Afbeelding push here

Wij zijn er altijd. Voor jou.

Een goede, digitale infrastructuur houdt niet op bij het plaatsen en installeren hiervan. Daarom is het onderhoud minstens zo belangrijk. We monitoren je bedrijfsnetwerk en systemen pro-actief op afstand en locatie en zorgen ervoor dat deze blijven werken. Zorg en aandacht staan hierbij centraal.

Problemen of storingen met je ICT of telecommunicatie? Bel ons! We gaan dan direct aan de slag om het probleem op te lossen. Uiteraard verkleint de kans op storingen al enorm wanneer we ook jouw onderhoud en beheer verzorgen. We berichten je over algemene storingen en onderhoud met betrekking tot de bij ons afgenomen diensten.

Met onze unieke 360 graden check nemen we ieder periodiek al jouw ICT diensten onder de loep. We geven zo inzicht in de meest kritische aandachtspunten en de risico’s van deze aandachtspunten. Daarna stellen we een duidelijk rapport op vol inzichten in optimalisaties en verbeteringen. Zo blijven wij de beste keuzes voor jouw ICT maken.

Onze service gaat verder dan het advies bij de aanschaf van nieuwe ICT producten. Maar met een product alleen ben je er nog niet. Daarom zorgen we voor de levering, het plaatsen én installeren van alle apparatuur op locatie. Zodat jij met aan de slag kunt.

Werken met ICT producten vraagt om kennis en vaardigheden. Producten en diensten blijven zich in rap tempo ontwikkelen. Up-to-date blijven houdt het duidelijk. Wij volgen daarom niet alleen zelf veel trainingen, maar bieden ook jou diverse cursussen, trainingen en seminars op maat.