Menu

Websites

Een website nodig?

Een website is niet langer meer een digitaal visitekaartje. Volgens het CBS had in 2010 ongeveer 94% van de Nederlanders in de leeftijd van 12 tot 75 toegang tot het internet.
bron: https://www.cbs.nl/nl-nl/faq/specifiek/hoeveel-procent-van-de-nederlanders-beschikt-thuis-over-internet-
Dat is een enorm aantal mensen. Zonder goede website wordt u tegenwoordig als organisatie niet meer serieus genomen. Wanneer u een goede website laat maken vergroot u het vertrouwen in uw organisatie en spreekt u een enorme bron van potentiële klanten aan.

Responsive en Mobile-first

In 2014 was er een keerpunt. Het mobiel verkeer op het internet is op dat punt boven het internetgebruik via een computer uitgekomen. Sindsdien is het gebruik van internet met mobiele apparaten alleen maar verder gestegen.
Theiner ICT Veghel ontwikkelt daarom alle websites via het Mobile-first principe.
Dat betekent dat bij het ontwerp en ontwikkeling van uw website vanaf het begin wordt gekeken naar hoe deze wordt weergegeven op een mobiel apparaat. Vanuit daar verder hoe de website schaalt en vertaalt naar grotere schermen. Het optimaal weergeven naar het formaat van het scherm heet ‘Responsive’.

mobile first

WordPress

Een WordPress website laten maken? Theiner ICT Veghel gebruikt geen standaard WordPress thema’s of templates. De ingekochte WordPress thema’s zoals deze bijvoorbeeld bij Jimdo worden aangeboden zitten regelmatig vol met overbodige functies en scripts die de website veel ingewikkelder maken dan nodig. Wanneer Theiner ICT Veghel voor u een WordPress website maakt krijgt u een uniek ontwerp dat is afgestemd op uw bedrijf. Omdat wij de expertise in huis hebben kunnen we dan ook alle specifieke wensen die u heeft voor uw eigen website ontwikkelen.

Maatwerk websites

Het komt voor dat klanten bij Theiner ICT Veghel een website laten maken met wensen die te specifiek zijn om in WordPress te bouwen. Niet omdat het niet mogelijk zou zijn, maar omdat WordPress niet de optimale match is voor de wensen van de klant. Onze PHP programmeurs zijn u dan graag van dienst. Zij werken regelmatig met het Laravel 5 framework of bouwen uw systeem van de grond af op.

Wilt u een website laten maken? Neem contact met ons op, dan krijgt u van ons een advies over hoe wij denken dat uw wensen het beste gerealiseerd kunnen worden.

Ik wil een website laten maken