Menu

Webshops

Wilt u een webshop beginnen?

Een online webshop beginnen kan voor doorsnee mensen een hele uitdaging zijn. Dat is niet zo gek, want uw expertise ligt bij uw product en niet bij een webshop maken. Theiner ICT Veghel heeft hier de expertise wel voor en wij helpen u graag met het opzetten van uw eigen webshop, zodat uw klanten 24/7 bij uw winkel terecht kunnen. Het is voor de winkelier geen manier meer van onderscheiden, maar een belangrijk onderdeel van de onderneming. Door een webshop kunnen klanten snel en breed oriënteren naar eigen interesses. Voor een deel van die mensen is een webshop vooral om te oriënteren voordat ze gaan winkelen. Door het aanbieden van een webshop trekt u de aandacht van deze mensen en creëert u een vertrouwensband.
Theiner ICT Veghel ontwerpt en ontwikkelt webshops op maat voor uw bedrijf. Zo heeft u altijd een webshop die qua uitstraling en huisstijl aansluit bij de rest van uw onderneming.

Magento webshop

Magento is het voorkeursysteem om een webwinkel in te maken. Wanneer u zelf een webwinkel wilt opzetten kan Magento nogal intimiderend zijn, maar onze Magento experts zouden het liefst niets anders meer doen dan Magento webwinkels ontwikkelen. Heeft u een bestaande Magento webshop? Of wilt u een Magento webshop beginnen? Onze experts kunnen dit tot in de puntjes verzorgen.

Prestashop

Voor de kleinere winkelier is een Magento shop waarschijnlijk buiten de prijsklasse. Terwijl het ons voorkeursysteem is om webshops te maken, vereist het meer configuratie en werk om het goed op te zetten. Een belangrijk verschil tussen Magento en Prestashop is de verwerkingscapaciteit van het aantal klanten. Waar Magento veel stabieler omgaat met bezoekersaantallen, zult u bij Prestashop iets eerder merken dat de webwinkel trager wordt. Daar staat tegenover dat het dus een goedkopere oplossing is en daarom meer geschikt voor de midden- en kleinbedrijven. Theiner ICT Veghel adviseert u graag over de mogelijkheden en de beste optie voor uw specifieke situatie.

De snelheid van uw webwinkel

De snelheid van uw webwinkel is niet iets wat u over het hoofd wilt zien en helaas gebeurt dit nog te vaak. Maar stelt u dit eens voor: U staat in een winkel en u moet lang wachten voordat u wordt geholpen. Maken de goede service en goedkope prijzen dan alles goed? Het is waarschijnlijk dat u nog met een lichte irritatie de winkel verlaat. Een volgende keer gaat u toch echt ergens anders heen waar u niet zo lang hoeft te wachten. Bij webwinkels werkt dit net zo. Heeft u een bestaande trage webwinkel? En wilt u dat wij deze voor u optimaliseren? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden.

Ik wil een Webshop