Menu

Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

SEO (Search Engine Optimalisation), oftewel Zoekmachineoptimalisatie, is hedendaags een onmisbaar onderdeel van het beheren van een website. Theiner ICT Veghel kan u adviseren over het optimaliseren van uw website voor o.a. Google.

WordPress SEO

Veel websites maken gebruik van WordPress. Heeft u een WordPress website of wilt u een WordPress website laten maken? Dan raden wij aan om ook te investeren in SEO. Voor de websites die Theiner ICT Veghel oplevert wordt er standaard gebruikgemaakt van Yoast, zodat u gemakkelijk uw meta tags kunt beheren. Meta tags, wat zijn dat? In de meta tags van uw website staan o.a. de titel van uw website, de zoekwoorden waar u op richt en de beschrijvingen van de pagina’s (zoals weergegeven door Google).

SSL certificaten

In 2014 plaatste Google een bericht op de officiële Google webmaster blog over SSL certificaten en SEO.

 For now it’s only a very lightweight signal — affecting fewer than 1% of global queries, and carrying less weight than other signals such as high-quality content— while we give webmasters time to switch to HTTPS. But over time, we may decide to strengthen it, because we’d like to encourage all website owners to switch from HTTP to HTTPS to keep everyone safe on the web.

https://webmasters.googleblog.com/2014/08/https-as-ranking-signal.html

Sinds dit bericht en met de snelle vooruitgangen in de web wereld wordt het steeds urgenter om een SSL certificaat te kopen ten behoeve van SEO optimalisatie voor Google.

Gratis SEO check

Wilt u weten hoe uw website ervoor staat? Welke dingen u zou kunnen verbeteren voor de SEO van uw website of webshop? Theiner ICT Veghel biedt een gratis SEO check aan. Vul hieronder uw e-mailadres en uw domeinnaam in. Dan ontvangt u gratis van ons een rapport met aandachtspunten voor de SEO van uw website of webshop. Zo kunt ook u beter scoren in Google!

Ik wil een gratis SEO check

Social Media

We leven in een digitaal tijdperk waarin social media zoals Facebook en Twitter niet meer weg te denken zijn. In Nederland zijn er op het moment meer dan 3 miljoen actieve Facebook gebruikers en Twitter telt ruim 400 duizend actieve leden. Het aantal zakelijke gebruikers op deze websites stijgt met de dag en ook voor u kan het zeer interessant zijn om op social media zichtbaar te zijn.

De online producten van Theiner ICT Veghel zijn standaard gekoppeld aan diverse social media, zo kunnen uw gebruikers eenvoudig content van uw website of app delen. Afhankelijk van uw wensen kan dit worden uitgebreid en kunnen wij u voorzien van te nemen stappen in de wereld van social media.

Social media Marketing

Voor al uw social media marketing wensen kunt u terecht bij Theiner ICT Veghel en ook om een hele social media campagne op te zetten. Van de social media strategie tot aan de realisatie. Wij kunnen voor u uw social media uitingen ontwerpen. Of uw WordPress website koppelen met uw social media platformen, zodat bij het plaatsen van een nieuwsbericht het automatisch ook gedeeld wordt op Facebook en Twitter. Bij het opstellen van een social media marketing plan houdt Theiner ICT Veghel rekening met een aantal belangrijke punten. Hieronder staat een klein overzicht waarin we de punten voor een social media strategie benoemen:

 • Het selecteren van welke social media platformen we gebruiken.
 • Het definiëren van een financieel plan.
 • Het vaststellen van de doelgroep.
 • De promotie van uw producten en diensten.
 • Het meten van de resultaten van de social media strategie.

Nieuwsbriefcampagnes

Buiten Social media marketing heeft Theiner ICT Veghel de benodigde kennis in huis om een solide nieuwsbrief campagne op te zetten. Wij werken hiervoor regelmatig met Mailchimp.
Theiner ICT Veghel kan voor u professionele nieuwsbrief templates ontwerpen en maken. Voordat wij voor u een nieuwsbrief template maken of een hele nieuwsbriefcampagne opzetten, is het een goed idee om met de volgende punten rekening te houden:

 • Zijn de e-mailadreslijsten die ik gebruik zonder spam en onbestaande e-mailadressen?
 • Gebruik ik een template waar de content is geoptimaliseerd voor de ontvanger?
 • Werkt mijn template goed voor de meeste e-mail clients?
 • Kan ik Google Analytics statistieken lezen na het versturen van de nieuwsbriefcampagne?
 • Wat de optimale frequentie voor het versturen van de campagnes?
 • Heb ik voldoende onderwerpen om mijn doelen te realiseren?
 • Wat zijn de onderwerpen per nieuwsbrief?
 • In welke volgorde van onderwerpen ontvang ik de meeste conversie?