Menu

Hosting

HOSTING VAN THEINER: ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

Dankzij de geavanceerde servers van Theiner zijn er onbeperkte mogelijkheden voor uw hosting. Of het nu gaat om een eenvoudige website of om een uitgebreid softwarepakket, het is allemaal mogelijk.

Voor een vast bedrag per maand kunt u gebruik maken van diverse domeinnamen met bijbehorende extensies zoals ‘.nl’, ‘.com’ en ‘.eu’. Daarnaast kunt u bij de verschillende onderhoudscontracten kiezen voor onze back-up mogelijkheden, zodat u en uw klanten onbezorgd gebruik kunnen maken van uw website.

Mede dankzij de snel groeiende online sector zijn de specialisten van Theiner up-to-date en kunnen zij u optimaal adviseren over alle mogelijkheden van hosting voor uw producten.

Je domeinnaam nog meer een persoonlijke touch geven? Dat kan sinds kort heel eenvoudig met de komst van veel nieuwe domeinnaam extensies. Naast de veelvoorkomende .com, .org, .net en .nl zijn er veel meer extensies die geregistreerd kunnen worden. Enkele voorbeelden zijn .club, .dance, .expert, .fitness, .sexy, .tips, en .vodka. Elke maand komen er meer extensies bij.

Op deze manier zijn een bedrijfsnaam en website nog beter te onthouden en wordt het duidelijker waar een bedrijf of website voor staat. Denk aan Louncheninthe.club, Spierballen.fitness, Mooiwonen.villas, enz. Waar wacht je nog op en laat jouw bedrijf en website nog meer stralen met de speciale domeinnaam extensies. Vele kunnen al geregistreerd worden, andere kunnen gereserveerd worden. Bekijk alle mogelijkheden via http://www.theiner.nl/domeinnaamextensies/, of neem contact op met Theiner voor alle prijzen en mogelijkheden!