Menu

Beveiliging

ONLINE BEVEILIGING, ACTUEEL EN NOODZAKELIJK

Websites en apps worden steeds geavanceerder. U als gebruiker deelt meer en meer vertrouwelijke informatie via het internet. Of het nu gaat om bankzaken, foto’s of documenten, u wilt dat er veilig en vertrouwd mee wordt omgegaan. Goede beveiliging van uw online producten is daarom essentieel.

Theiner ICT Veghel werkt volgens de laatste standaarden die worden vereist op dit werkgebied. Niet alleen goede beveiliging van servers is belangrijk, ook de software die wordt geschreven door programmeurs voldoet aan de hoge eisen die er worden gesteld.

Uiteindelijk is het onze zorg om uw producten zo te ontwikkelen dat gebruikers in alle veiligheid en vertrouwd informatie kunnen versturen en ophalen.

SSL certificaten

Een belangrijk onderdeel van online beveiligingen zijn SSL certificaten. Een SSL certificaat kopen is een goede beslissing wanneer u belangrijke gegevens deelt via uw website.
Een SSL certificaat versleutelt deze gegevens en creëert op deze manier een beveiligde verbinding. U kunt zien aan het groene slotje in uw adresbalk of uw website beveiligd is met een SSL certificaat  . Hieronder vindt u een kort overzicht over hoe SSL certificaten kunnen worden toegepast:

  • Voor de beveiliging van online transacties met creditcards.
  • Voor de beveiliging van systeemlogins en gevoelige informatie die online wordt uitgewisseld.
  • Voor de beveiliging van webmail en toepassingen zoals Outlook Web Access, Exchange en Office Communications Server.
  • Voor de beveiliging van workflow- en virtualisatietoepassingen zoals Citrix Delivery Platforms of cloud-based computerplatformen.
  • Voor de beveiliging van de verbinding tussen een e-mailcliënt zoals Microsoft Outlook en een e-mailserver zoals Microsoft Exchange.
  • Voor de beveiliging van de overdracht van bestanden via https en FTP(s)-services.
  • Voor de beveiliging van logins en activiteiten van hosting control panels zoals Parallels Plesk en cPanel.
  • Voor de beveiliging van intranetverkeer zoals interne netwerken, bestanden delen, extranetten en databaseverbindingen.
  • Voor de beveiliging van netwerklogins en ander netwerkverkeer met SSL VPN’s zoals VPN Access Servers of toepassingen zoals de Citrix Access Gateway.

Wilt U een SSL certificaat kopen? Theiner ICT Veghel kan dit voor u regelen en instellen op uw website!

SSL certificaat kopen

WordPress beveiliging

Ongeveer 60% van alle websites op het internet met een CMS (Content Management System) draaien op WordPress.
(bron: https://w3techs.com/technologies/overview/content_management/all)
Wilt u een WordPress website laten maken? Of heeft u een WordPress website? Dan is het belangrijk dat deze goed beveiligd wordt. De populariteit van WordPress zorgt er ook voor dat het vaker het doel is van aanvallen. Gelukkig kan Theiner ICT Veghel uw WordPress website goed beveiligen. We blokkeren vijandige IP-adressen en houden uw website up-to-date zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw website. Maar omdat een 100% beveiligde website niet bestaat, maken we ook regelmatig back-ups. Mocht er toch nog iets misgaan, dat we het altijd nog kunnen herstellen. Wilt u dat Theiner ICT Veghel uw WordPress website beveiligt? Wacht niet langer, maar vraag naar de mogelijkheden en wees de aanvallen voor!

Ik wil mijn website beveiligen

Webshop beveiliging

Wanneer u een webshop heeft of een webshop wilt laten maken dan is de beveiliging hiervan extra belangrijk, omdat het hier gaat om de overdracht van geld. Helaas wordt dit te vaak over het hoofd gezien door mensen die een webshop beginnen. Theiner ICT Veghel kan uw bestaande webshop beter beveiligen. Dit doen wij onder andere door middel van het instellen van een SSL certificaat, wat echt vereist is voor een betrouwbare webshop. Daarnaast is het aan te raden om het beheerportaal van uw webshop enkel benaderbaar te maken vanaf bepaalde IP-adressen. Zo blijft uw webshop, uw klanten en uw geld veilig.

Ik wil mijn webshop beveiligen

Captcha en Anti-spam

E-mailformulieren zijn een geweldige manier om de juiste informatie van potentiële klanten te ontvangen. Helaas zijn er mensen die hier misbruik van maken om u spam te versturen. Dit wordt gedaan door een klein programmatje wat we een “bot” of “robot” noemen. Deze zoeken het web af op zoek naar contactformulieren die ze kunnen gebruiken om spam te versturen. Hierdoor ziet u vaak bij een contactformulier een “Captcha” veld. Bijvoorbeeld een waarbij u uit een foto letters of nummers moet overtypen.
Theiner ICT Veghel maakt gebruik van de [Link: https://www.google.com/recaptcha/intro/index.html] Captcha van Google. Deze is gebruiksvriendelijk voor uw potentiële klanten, maar niet voor de spambots.

Ik wil een captcha op mijn website

Anti-virus

Niet iedereen zal dit weten, maar de webserver waar uw website op draait kan geïnfecteerd raken met een virus. Net als uw eigen computer. Daarom worden iedere dag onze webservers gescand op virussen.