Menu

Apps

THEINER ICT VEGHEL ONTWIKKELT APPS VOOR SMARTPHONE EN TABLETS

Heeft u een geweldig idee voor een app? Kan een app voor uw bedrijf bepaalde processen verbeteren of commerciële betekenis hebben, maar weet u niet bij wie u het kan laten ontwikkelen?

Dan is Theiner ICT Veghel uw ideale partner. Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om een applicatie naar uw wensen te ontwikkelen via de volgende stappen:

Concept

Door uw wensen onder de loep te nemen, ontwikkelen wij een totaalconcept waar met alle aspecten rekening wordt gehouden van functionaliteit tot en met de gebruikerservaringen.

Ontwerp

Als de conceptfase is afgerond en er duidelijke richtlijnen zijn opgesteld, beginnen we aan het ontwerpen van de app. Hierbij wordt als hoogste prioriteit rekening gehouden met de interactie tussen gebruiker en app. Eerst wordt er een functioneel ontwerp ontwikkeld. Vervolgens wordt het visuele ontwerp gemaakt en toegepast.

Realisatie

Wanneer het concept en het ontwerp gereed zijn, worden onze programmeurs aan het werk gezet. Zij gaan ervoor zorgen dat het één werkend geheel wordt. Omdat Theiner specialisten van verschillende vakgebieden onder één dak heeft, wordt er sneller en efficiënter gewerkt. De app wordt grondig getest voordat het opgeleverd wordt.

Support

Als de app eenmaal is opgeleverd, laten we het niet in de vergetelheid raken. De verschillende platformen waarvoor de app ontwikkeld wordt veranderen snel door de hevige concurrentiestrijd en innovatiegolf. Door mee te gaan met deze ontwikkelingen zorgen we ervoor dat de app onderhouden wordt en altijd up-to-date is.

Theiner ICT Veghel biedt de mogelijkheid om een applicatie te ontwikkelen voor smartphone en tablet op de volgende besturingssystemen: Android, iOS en Windows Phone.

Android apps

Theiner ICT Veghel kan Android apps voor u maken. Wij maken al onze apps volgens de Google App standaarden en richtlijnen. Heeft u een gaaf idee en wilt u een Native Android app laten maken? Neem contact op met Theiner ICT Veghel.

iOS Apps

Een Apple iOS app laten maken? Theiner ICT Veghel heeft alle benodigde kennis in huis om uw idee om te zetten naar een Native iOS app. Wij werken volledig volgens de standaarden en richtlijnen die Apple stelt. Zodat wanneer u een app laat maken door Theiner ICT Veghel uw app optimaal presteert.

Hybride apps

Een hybride app laten maken? Een hybride app is een app die werkt op zowel Android als iOS. Het voordeel hiervan is dat u maar 1 app hoeft te laten maken, waardoor het dus goedkoper is. Maar het komt wel met beperkingen die de native apps niet hebben.

Wij bekijken uw app-idee en afhankelijk daarvan zullen wij een advies uitbrengen voor wat het beste past bij uw idee en budget.

Vraag een offerte aan voor een app

Kant-en-klare apps

We hebben een aantal apps die klaar zijn voor gebruik. Deze kunt u zo afnemen van ons en zijn dus een stuk goedkoper dan een app op maat laten maken. Bekijk de informatiepagina’s voor meer informatie.

Voice over Mail app
Notificatie App
MyInfo app