Link naar Theiner ICT snel hulp

Zonder internetverbinding ben je nergens. Van eenvoudige verbindingen tot grootschalige, complexe koppelingen of verschillende hosting mogelijkheden. Zaak is dat het werk. Goed, snel, duidelijk en betrouwbaar. Wij zijn een kei in het managen van Wifi. Dat durven we gerust te zeggen.

We bijten ons al jarenlang vast in cursussen en opleidingen over Wifi. Wifi heeft allang geen geheimen meer voor ons. Wij trouwens ook niet voor Wifi. Metingen op locaties, het vinden van stoorzenders of de nieuwste ontwikkelingen. Alle kennis gebruiken we voor jouw persoonlijke en beste internetverbinding.

Afbeelding wifi

Samen nóg meer bereiken

Onze geavanceerde servers bieden onbeperkte, up-to-date hosting mogelijkheden. We regelen en onderhouden al jouw gewenste hosting activiteiten. Van een eenvoudige website tot een uitgebreid softwarepakket, alles is mogelijk.

NAS staat voor ‘Network Attached Storage’ ofwel netwerkharddisk. Je sluit deze aan op je eigen computernetwerk zodat je vanaf elke plek en vanaf elk apparaat bij je bestanden kunt én deze dan kunt delen. Een soort mini-server dus. Samen met jou kijken we welke NAS het beste bij jou past. We kijken ook naar de functies die je wel of juist niet nodig hebt én natuurlijk naar je beschikbare budget.

Een betrouwbare en snelle internetverbinding is van essentieel belang. We vinden voor ieder bedrijf de best passende oplossing en zijn hierbij niet gebonden aan één leverancier. Zo selecteren we altijd de betrouwbaarste en voordeligste leverancier, verzorgen we de helpdesk én de bijbehorende administratie.