Link naar Theiner ICT snel hulp

Producten moeten passen. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Voor ons begint het met weten wat jij wil. Jouw wensen, plannen en kaders voor je bedrijf zijn onze basis voor jouw persoonlijk en solide ICT fundament. Krachtig en compleet. Dit fundament bouwen we letterlijk bij jou op locatie. Niet eenmalig.

Nee, we blijven hier aan bouwen. Samen met jou. Want ook van problemen of veranderingen stroomt ons bloed sneller. Wij houden van oplossen. Zodat ook jij gewoon kunt blijven doen waar je goed in bent. Duidelijk toch?

Een solide ICT fundament

Op basis van jouw wensen en manier van werken kijken we samen welk computersysteem hier het beste bij past. Is het belangrijk om makkelijk onderdelen te vervangen en te upgraden? Werk je graag ergonomisch met een los scherm en toetsenbord? Neem je je laptop vaak mee? Er zijn genoeg zaken om rekening mee te houden. We zoeken en vinden altijd de best passende en persoonlijkste oplossing.

Op basis van jouw wensen zoeken we het meest geschikte, mobiele apparaat. We ondersteunen bij het bestellen en zorgen voor het juiste onderhoud. We leveren en plaatsen het product en zorgen ervoor dat deze helemaal klaar is voor gebruik. Geen omkijken dus naar installatie, registratie of overzetten van instellingen.

Geen één serveromgeving is hetzelfde. Afhankelijk van jouw wensen ontwikkelen, installeren en beheren we diverse servers. Vaak combineren we verschillende servertypen tot de voor jou best passende omgeving. We verzorgen niet alleen de aanschaf, maar ook het onderhoud.

Ondersteuning nodig bij de aanschaf van programma’s voor je computer? Geen probleem. We helpen je bij het leveren, installeren en het onderhoud. Veilig en up-to-date. Zijn er problemen, geen nood wij staan 24/7 klaar om je te helpen bij bedrijfskritische storingen.

NAS staat voor ‘Network Attached Storage’ ofwel netwerkharddisk. Je sluit deze aan op je eigen computernetwerk zodat je vanaf elke plek en vanaf elk apparaat bij je bestanden kunt én deze kunt delen. Een soort mini-server dus. Samen met jou kijken we welke NAS het beste bij jou past. We kijken naar de functies die je wel of juist niet nodig hebt én naar je beschikbare budget.