Link naar Theiner ICT snel hulp

Producten moeten passen. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Voor ons begint het met weten wat jij wil. Jouw wensen, plannen en kaders voor je bedrijf zijn onze basis voor jouw persoonlijk en solide ICT fundament. Krachtig en compleet. Dit fundament bouwen we letterlijk bij jou op locatie. Niet eenmalig.

Nee, we blijven hier aan bouwen. Samen met jou. Want ook van problemen of veranderingen stroomt ons bloed sneller. Wij houden van oplossen. Zodat ook jij gewoon kunt blijven doen waar je goed in bent. Duidelijk toch?

Afbeelding hardware

Een solide ICT fundament

Op basis van jouw wensen en manier van werken kijken we samen welk computersysteem hier het beste bij past. Is het ook belangrijk om makkelijk onderdelen te vervangen en te upgraden? Of werk je graag ergonomisch met een los scherm en toetsenbord? Neem je ook je laptop vaak mee? Dan zijn er genoeg zaken om rekening mee te houden. Daarom zoeken we en vinden we altijd de best passende en persoonlijkste oplossing.

Op basis van jouw wensen zoeken we het meest geschikte, mobiele apparaat. Ook ondersteunen we bij het bestellen en zorgen voor het juiste onderhoud. We leveren en plaatsen het product en zorgen er natuurlijk voor dat deze helemaal klaar is voor gebruik. Geen omkijken dus meer naar installatie, registratie of overzetten van instellingen.

Geen één serveromgeving is hetzelfde. Afhankelijk van jouw wensen ontwikkelen, installeren en beheren we diverse servers. Vaak combineren we verschillende servertypen tot de voor jou best passende omgeving. We verzorgen dus niet alleen de aanschaf, maar ook het onderhoud.

Ondersteuning nodig bij de aanschaf van programma’s voor je computer? Geen probleem. We helpen je bij het leveren, installeren en ook het onderhoud. Veilig en up-to-date. Zijn er problemen, dan geen nood wij staan 24/7 klaar om je te helpen bij bedrijfskritische storingen.

We hebben alle specialisme in huis voor een goed werkend Wifi netwerk. We regelen daarom de juiste apparatuur met de hoogste kwaliteit en stellen deze ook in. Van advies, aanleg tot en met het onderhoud.