Menu

Computers & Laptops

Nieuwe computer of laptop kopen?

Theiner ICT Veghel kijkt samen met u op basis van uw wensen en werkwijze naar de beste oplossing voor uw situatie. Hieronder staat een aantal veel voorkomende computersystemen die wij verkopen.

Desktop, All-in-One of laptop?

Dit zijn de meest voorkomende vormen van computers die wij verkopen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van ieder systeem? En wat past er het beste bij u? Wij zoeken voor u naar de best passende oplossing, maar het is natuurlijk wel zo prettig om alvast wat meer informatie te hebben. Daarom vindt u hieronder een klein overzicht van de belangrijkste mogelijkheden.

Desktop

  • Makkelijk onderdelen vervangen/upgraden
  • Ergonomisch werken dankzij los scherm en toetsenbord
  • Veel krachtigere onderdelen dan laptop van dezelfde prijs

Een desktop is het meest verkochte type systeem. Iedereen kent ze en ze komen in verschillende formaten voor. Van de compactere micro- en mini-towers tot de gangbaardere midi towers of de gemakkelijk uit te breiden big-towers. De juiste desktop pc kopen kan ingewikkeld zijn wanneer u niet precies weet wat u nodig heeft. Daarom helpen wij u graag met het selecteren van de juiste pc.

Adviseer mij

Laptops

  • Makkelijk mee te nemen of op te bergen
  • Zonder stroomkabel te gebruiken
  • Mogelijkheid voor touchscreen

De juiste laptop kiezen kan een lastige taak zijn. Nog meer dan bij een desktop is de juiste koop afhankelijk van uw gebruik. Neemt u uw laptop vaak mee en wilt u niet met 6kg extra gewicht lopen de hele dag? Bent u veel bezig met foto’s of video’s? Dan wilt u niet een te kleine laptop kopen. Gebruikt u het numpad op uw toetsenbord veel? Dan bent u natuurlijk niet geholpen met een laptop zonder numeriek toetsenbord. Kortom, er zijn genoeg zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een laptop. Daarom kijken wij graag met u naar het best passende systeem.

Adviseer mij

All-in-One

  • Compacter dan een desktop met los scherm
  • Minder kabels dan bij een desktop
  • Mogelijkheid voor touchscreen

Met een All-in-One heeft u veel minder last van kabels die op of rond het bureau blijven slingeren. Alle componenten van de computer zitten namelijk netjes verwerkt achter het scherm, zodat u een compacte oplossing heeft voor al uw computertaken.

Adviseer mij