Link naar Theiner ICT snel hulp

Telefonisch bereikbaar zijn. Een belangrijk onderdeel dat altijd moet kloppen. Net als onze ICT diensten die dit voor jou mogelijk maken. Jouw wensen en behoeften in communicatie zijn hierbij heilig. Dit zijn immers de grondleggers van ons specifiek advies. Eerlijk en duidelijk én altijd binnen jouw budget.

Jouw telefonie ligt bij ons nooit stil. Daarom hebben we oplossingen bij problemen, bewaken we jouw communicatie en stellen deze bij. Meer mogelijkheden, lagere kosten? Het kan allemaal.

Communicatie, snel en betrouwbaar

Je mobiele telefoon gebruik je niet alleen om te bellen. Het is je agenda, webbrowser, camera, navigatiesysteem en nog véél meer. Wij helpen je daarom bij het vinden van de voor jou meest geschikte telefoon en ondersteunen in de installatie, het onderhoud, de registratie of het overzetten van instellingen.

Een VoIP lijn zorgt ervoor dat je via een internetverbinding zéér voordelig belt. Ons gekwalificeerd personeel helpt je daarom moeiteloos met het verzorgen en onderhouden van een op maat gemaakte, online centrale.

Voor het versturen en ontvangen van e-mail heb je een mailserver nodig. Deze mailserver ontvangt als eerste je e-mail en stuurt deze vervolgens door naar de ontvanger. Een mailserver vergt technische kennis en is een grote investering. Een e-mailhosting pakket is dan een goed alternatief. Met onze e-mail hosting zorgen we voor een dagelijkse back-up, maken we gebruik van de laatste technologieën en is je e-mail altijd bereikbaar.

Onze geavanceerde servers bieden onbeperkte, up-to-date hosting mogelijkheden. We regelen en onderhouden al jouw gewenste hosting activiteiten. Van een eenvoudige website tot een uitgebreid softwarepakket, alles is mogelijk.

Een betrouwbare en snelle internetverbinding is van essentieel belang. We vinden voor ieder bedrijf de best passende oplossing en zijn hierbij niet gebonden aan één leverancier. Zo selecteren we altijd de betrouwbaarste en voordeligste leverancier, verzorgen we de helpdesk én de bijbehorende administratie.