Link naar Theiner ICT snel hulp

We werken bij Theiner ICT graag vanuit een totaaloplossing. Zo zien wij jouw ICT vraagstukken niet als losse onderdelen van je bedrijf maar als een geheel. Het één kan tenslotte niet zonder het ander. Daarnaast verandert de markt snel en zijn consumenten gewend om aan alle kanten te worden voorzien van informatie.

Dankzij de vele specialisten die bij ons werken, opereren we dan ook van A tot Z. Of het nu gaat om je website of computernetwerk, onze medewerkers beheersen en beheren het allemaal. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verzekerd van gewoon goedwerkende producten. Duidelijk over ICT. Dát is Theiner ICT!

Onze diensten

Theiner ICT 360° check

In onze 360 graden check geven we je inzicht in de meest kritische aandachtspunten met een top 3 voor de korte termijn. Wat zijn de risico’s van deze aandachtspunten en nog belangrijker wat zijn onze aanbevelingen. Het resultaat? Eén duidelijk rapport vol inzichten in optimalisaties en verbeteringen.

Afbeelding hardware

Aan de hand van jouw wensen bouwen we samen een krachtig en compleet ICT fundament. Passend en persoonlijk, zodat jij gewoon kunt blijven doen waar je goed in bent.

Van eenvoudige verbindingen tot grootschalige, complexe koppelingen. Zaak is dat het werkt. Goed, snel en betrouwbaar. Daarom vinden we samen voor jou persoonlijk de beste verbindingen.

Afbeelding push here

Jouw ICT vlekkeloos laten verlopen en er zijn als je ons nodig hebt. Dat vinden wij nou écht belangrijk. Daarom blijven we graag met jou in verbinding, zodat we altijd van elkaar weten wat er speelt.

Afbeelding wifi

Bereik, het hart van je organisatie dat gewoon altijd moet kloppen. Net als onze ICT diensten die dit mogelijk maken. We bieden oplossingen bij problemen, bewaken jouw communicatie en stellen deze bij. Zo bereiken we samen meer.

Afbeelding slotje

Al je gegevens moeten honderd procent veilig zijn. Iedere onderneming vereist ook een andere mate van bescherming. Daarom vinden we het belangrijk dat jij zelf weet hoe ver je hierin wil en kúnt gaan. Samen met jou brengen we daarom doorlopend risico’s in kaart en bieden je een duidelijk kostenoverzicht.