Menu

Theiner Domeinregistratie

Deze domeinnaam is geregistreerd bij Theiner

PERSOONLIJKE DOMEINNAAM EXTENSIES REGISTREER JE BIJ THEINER!

Je domeinnaam nog meer een persoonlijke touch geven? Dat kan sinds kort heel eenvoudig met de komst van veel nieuwe domeinnaam extensies. Naast de veelvoorkomende .com, .org, .net en .nl zijn er veel meer extensies die geregistreerd kunnen worden. Enkele voorbeelden zijn .club, .dance, .expert, .fitness, .sexy, .tips, en .vodka. Elke maand komen er meer extensies bij.

Op deze manier zijn een bedrijfsnaam en website nog beter te onthouden en wordt het duidelijker waar een bedrijf of website voor staat. Denk aan Louncheninthe.club, Spierballen.fitness, Mooiwonen.villas, enz. Waar wacht je nog op en laat jouw bedrijf en website nog meer stralen met de speciale domeinnaam extensies. Vele kunnen al geregistreerd worden, andere kunnen gereserveerd worden. Bekijk alle mogelijkheden via http://www.theiner.nl/domeinnaamextensies/, of neem contact op met Theiner voor alle prijzen en mogelijkheden!

Diensten van theiner

dienst-titel

EEN GOEDWERKEND & VEILIG ICT-SYSTEEM

Als ondernemer wil je je geen zorgen hoeven maken over alles wat met ICT te maken heeft. Het moet gewoon werken. Vanuit die overtuiging richten we bedrijfsnetwerken in. Data moet veilig en beveiligd zijn. Oók als je harde schijf is gecrashed of gestolen. Dat regelen we met verschillende back-up-oplossingen, anti-virusprogramma’s, firewalls en anti-hack-maatregelen. We zorgen dat je (Wi-Fi)netwerk snel en storingsvrij werkt. En je systeem blijft in topconditie door goed onderhoud.

Lees hier hoe we helpen met back-up, beveiliging, onderhoud, storing en Wi-Fi.

EEN GOEDWERKEND & VEILIG ICT-SYSTEEM
dienst-titel

ALTIJD & OVERAL TOEGANG

Werken doen we allang niet meer alléén op kantoor. Het liefst wil je altijd en overal toegang tot je data. En dat geldt ook voor je medewerkers. Heb je daar hulp bij nodig? Regelen we voor je. Van verschillende servertypes, autorisatie en software, tot die nieuwe laptop, pc, tablet of mobiel. Wij zorgen ervoor dat je keuze voor hard- en software er altijd één is die bij je (bedrijf) past.

Lees hier hoe we helpen met computers & laptops, mobiele apparaten, service en software.

ALTIJD & OVERAL TOEGANG
dienst-titel

SNELLE & BETROUWBARE VERBINDING

Om goed te kunnen ondernemen is een snelle en betrouwbare internetverbinding essentieel. Glasvezel, kabel of ADSL? Op basis van je behoeften geven we advies wat het beste past. Dat geldt ook voor je telefoonverbinding. Ga je vast of mobiel bellen? Skype of Voice over IP (VoIP)? Of wordt het een combinatie? Wij helpen je bij de keuze van de juiste apparatuur tot de installatie.

Lees hier hoe we helpen met internet & VoIP.

SNELLE & BETROUWBARE VERBINDING
dienst-titel

BEREIK & HOUD CONTACT MET JE DOELGROEP

Een website, webshop, social media en online vindbaarheid helpen om je doelgroep te bereiken en om ermee in contact te blijven. Een goede beveiliging en stabiele hosting zijn belangrijk om dit zorgeloos te kunnen. We zorgen ervoor dat je bedrijf online maximaal presteert. En we kunnen je óók helpen bij specifiekere wensen als (de ontwikkeling van) een app.

Lees hier hoe we helpen met apps, beveiliging, hosting, online vindbaarheid, social media, webshops en websites.

BEREIK & HOUD CONTACT MET JE DOELGROEP