Menu

Theiner Domeinregistratie

Deze domeinnaam is geregistreerd bij Theiner

PERSOONLIJKE DOMEINNAAM EXTENSIES REGISTREER JE BIJ THEINER!

Je domeinnaam nog meer een persoonlijke touch geven? Dat kan sinds kort heel eenvoudig met de komst van veel nieuwe domeinnaam extensies. Naast de veelvoorkomende .com, .org, .net en .nl zijn er veel meer extensies die geregistreerd kunnen worden. Enkele voorbeelden zijn .club, .dance, .expert, .fitness, .sexy, .tips, en .vodka. Elke maand komen er meer extensies bij.

Op deze manier zijn een bedrijfsnaam en website nog beter te onthouden en wordt het duidelijker waar een bedrijf of website voor staat. Denk aan Louncheninthe.club, Spierballen.fitness, Mooiwonen.villas, enz. Waar wacht je nog op en laat jouw bedrijf en website nog meer stralen met de speciale domeinnaam extensies. Vele kunnen al geregistreerd worden, andere kunnen gereserveerd worden. Bekijk alle mogelijkheden via http://www.theiner.nl/domeinnaamextensies/, of neem contact op met Theiner voor alle prijzen en mogelijkheden!

Diensten van theiner

dienst-titel

SYSTEEMBEHEER

Heeft u een virus? Een kapotte harde schijf? Bent u al uw data kwijt? Niet als het aan Theiner ICT Veghel ligt. Wij regelen een adequate back-upfaciliteit voor uw bedrijf: een automatische back-up online, op een externe schijf of een lokale back-up server. Theiner ICT Veghel levert en installeert een totaalpakket aan digitale beveiliging. Denk aan antivirusprogramma’s, firewalls, SSL voor een beveiligde website en mailverkeer, anti-hack maatregelen voor onder meer website, telecom, betalingsverkeer en voorraadsystemen. Wifi aan laten leggen? Een wifi router, wifi versterker of wifi repeater aanschaffen? Zodat u met uw iPad, Android tablet, laptop of smartphone overal betrouwbaar wifi hebt? Theiner ICT Veghel onderhoudt de geleverde telefoniediensten en ICT-producten ook voor u. Is uw website, mail, telefooncentrale, tablet of smartphone door ons geïnstalleerd, ontwikkeld of geleverd? Geen nood: bij ICT- of telecomproblemen gewoon Theiner ICT Veghel bellen!

SYSTEEMBEHEER
dienst-titel

HARD- EN SOFTWARE

Een nieuwe computer of laptop kopen? Op basis van uw wensen selecteren wij een computer of laptop die u het beste past. Wij leveren, plaatsen én zorgen ervoor dat het product klaar is voor gebruik. Ook wanneer u een smartphone, iPad of Android tablet wilt kopen, helpen wij u graag verder. Server opzetten op locatie? Geen probleem! Denk aan servertypen als bestandsservers, applicatieservers, webservers, mailservers, databaseservers en printerservers. Heeft u een van onze hardware oplossingen aangeschaft, dan zorgen wij ervoor dat uw software ook in orde is. Software op maat laten ontwikkelen? Van klantsystemen t/m facturatie, Theiner ICT Veghel verzorgt het hele proces van inventarisatie, ontwikkeling, installatie en, zeker niet te vergeten, het onderhoud.

HARD- EN SOFTWARE
dienst-titel

TELECOMMUNICATIE

Snel en betrouwbaar internet via glasvezel, kabel of ADSL? Goed ondernemen vereist een goede internetverbinding. Theiner ICT Veghel adviseert u over wat voor u de beste verbinding is. Daarbij gaan wij altijd uit van de behoeften van uw bedrijf. Vast of mobiel bellen, een bedrijfstelefoonnetwerk inrichten, Skype, VoIP telefonie? U kunt er flinke kostenbesparingen mee behalen en meteen de handige nieuwe mogelijkheden benutten, zoals videoconferencing, klik en bel of automatisch telefonisch niet gestoord worden aan de hand van uw Outlook agenda. Daarnaast leveren wij alle apparatuur voor internetaansluitingen en telefonie. Nu VoIP aansluiten bij uw bedrijf?

TELECOMMUNICATIE
dienst-titel

ONLINE COMMUNICATIE

Heeft u een geweldig idee voor een app? Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om een applicatie naar uw wensen te ontwikkelen. Een website maken? Een webwinkel beginnen? Theiner ICT Veghel levert een totaalpakket aan online communicatie- en marketingdiensten. U kunt bij ons hosting bestellen, domeinnamen registreren, SSL certificaten aanvragen en uw zoekmachineoptimalisatie laten verbeteren om uw online vindbaarheid te optimaliseren.
Een Social Media campagne opzetten, uw website responsive laten maken of een mobiele website laten maken? Uiteraard kunnen wij ook al uw online producten beter beveiligen. U als gebruiker deelt meer en meer vertrouwelijke informatie via het internet. Of het nu gaat om bankzaken, foto’s of documenten, u wilt dat er veilig en vertrouwd mee wordt omgegaan.
Theiner ICT Veghel is u graag van dienst!

ONLINE COMMUNICATIE