Menu

Theiner Domeinregistratie

Deze domeinnaam is geregistreerd bij Theiner

PERSOONLIJKE DOMEINNAAM EXTENSIES REGISTREER JE BIJ THEINER!

Je domeinnaam nog meer een persoonlijke touch geven? Dat kan sinds kort heel eenvoudig met de komst van veel nieuwe domeinnaam extensies. Naast de veelvoorkomende .com, .org, .net en .nl zijn er veel meer extensies die geregistreerd kunnen worden. Enkele voorbeelden zijn .club, .dance, .expert, .fitness, .sexy, .tips, en .vodka. Elke maand komen er meer extensies bij.

Op deze manier zijn een bedrijfsnaam en website nog beter te onthouden en wordt het duidelijker waar een bedrijf of website voor staat. Denk aan Louncheninthe.club, Spierballen.fitness, Mooiwonen.villas, enz. Waar wacht je nog op en laat jouw bedrijf en website nog meer stralen met de speciale domeinnaam extensies. Vele kunnen al geregistreerd worden, andere kunnen gereserveerd worden. Bekijk alle mogelijkheden via http://www.theiner.nl/domeinnaamextensies/, of neem contact op met Theiner voor alle prijzen en mogelijkheden!

Diensten van theiner

dienst-titel

HARD- EN SOFTWARE

Op basis van uw wensen selecteren wij de beste en meest slimme hard- en software oplossingen die u het best passen. Wij leveren, plaatsen én zorgen ervoor dat de hardware en software geïnstalleerd en klaar zijn voor gebruik.

HARD- EN SOFTWARE
dienst-titel

ONLINE COMMUNICATIE

Wij bieden een breed scala aan online producten. In sommige gevallen is alleen een website voldoende om uw diensten te communiceren maar steeds vaker worden er meer online producten ingezet zoals apps en social media.

ONLINE COMMUNICATIE
dienst-titel

SYSTEEMBEHEER

Uw eigen cloud-omgeving, automatische back-up en 24/7 up-to-date beveiliging. De Theiner ‘dag en nacht accurate hulp’ bij storingen, zorgt er voor dat u met alle rust bezig kunt zijn met zaken die u belangrijk vindt.

SYSTEEMBEHEER
dienst-titel

TELECOMMUNICATIE

De markt in telecommunicatie verandert snel. Meer en meer bedrijven kiezen voor onze VoIP oplossingen om flink kosten te besparen. Daarnaast leveren wij alle apparatuur voor internetaansluitingen en telefonie.

TELECOMMUNICATIE